dijous, 28 d’abril del 2016

Butlletí de l'ANC - Abril del 2016


Butlletí de l'ANC - Abril del 2016




2016-04-21

L'ANC defensa l'aplicació de la ILP contra l'emergència habitacional
L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) considera que la llei 24/2015 aprovada per unanimitat al Parlament de Catalunya i fruit d'una Iniciativa Legislativa Popular promoguda per diverses entitats (PAH, l'APE i l'Observatori DESC) és un exemple de la màxima expressió de la sobirania dels ciutadans de Catalunya.


 

 

 

2016-04-21

L'Assemblea se solidaritza amb el poble de l'Equador i amb els catalans d'origen equatorià
L'Assemblea Nacional Catalana vol expressar el seu més sentit suport moral als prop de 50.000 ciutadanes i ciutadans equatorians i catalans d'origen equatorià que conviuen al nostre país. Així mateix, l'ANC expressa la solidaritat amb els equatorians i catalans, residents a l'Equador, que han patit directament les conseqüències del terratrèmol en terres equatorianes.


 

 

 

2016-04-17

Els socis decideixen el full de ruta i el rumb de l'ANC en la IV AGO celebrada a Manresa
L'ANC va celebrar la seva IV Assemblea General Ordinària (AGO) al Pavelló del Nou Congost de Manresa, on es van aprovar els informes de gestió, econòmic, i el pressupost per al nou any, una proposta d'increment de quotes, l'ús de la caixa d'enginyers com a entitat bancària i fer-se socis de Som Energia, així com la convocatòria d'eleccions per al pròxim 14 de maig.


 

 

 

 

2016-04-12

L'ANC s'adhereix al moviment 30/03 en suport al regidor imputat per incitació a la sedició, Joan Coma Roura
L'Assemblea Nacional Catalana s'ha adherit al moviment 30/03, en suport al regidor de Vic imputat per l'Audiència Nacional per incitació a la sedició, Joan Coma i Roura. En aquesta línia, l'ANC ja ha manifestat diverses vegades que dóna suport a tots els càrrecs electes investigats i farà front a la persecució judicial a l'expressió independentista i als drets civils més bàsics, com la llibertat d'expressió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada